криптовалутата TRON

Светът на криптовалутите постоянно се развива, предлагайки на потребителите и инвеститорите най-новите виртуални пари. Не всички криптовалути заслужават внимание и инвестиция, но се откриват такива, които имат бъдеще пред себе си. Една от тези криптовалути е TRON – китайската гордост, която завладява международния пазар.

Китайската гордост – криптовалутата TRON

Китайските програмисти са едни от най-големите виртуози в световен мащаб. В Китай функционират „двойници“ на Facebook, YouTube, Paypal, както и редица тамошни авторски приложения и технологии. Следователно няма нищо странно в това, че китайските специалисти са решили да създадат собствена виртуална валута. 

Създател на криптовалутата TRON е Джъстин Сън – млад гений, който на възраст 25 години се озовава на първа страница на списание „Forbs“. Целта на Джъстин Сън, създавайки въпросната електронна валута, е да обедини образователния процес със забавлението, благодарение на което TRON позволява осъществяването на плащания посредством използването на най-разпространените платформи, стрийминг сайтове и мобилни услуги. Благодарение на всички тези възможности, TRON придоби популярност както във вътрешния, така и на международния пазар. 

Технологията на криптовалутата TRON

Първоначално TRON разчиташе на мрежата на криптовалутата Etherum, но бързо се отказа от тази мрежа, създавайки своя собствена. В момента TRON функционира въз основа на блокчейн технологията (от англ. blockchain) и затворена система от дискова памет, което означава, че отговаря на съвременните изисквания и използва външната памет на клиентите за събиране и съхранение на данни, свързани с валутата. В резултат на това TRON доведе до пълна децентрализация на ресурсите и създаване на затворена система.

Блокчейн технологията и затворената система от дискова памет правят TRON практична и напълно сигурна валута. Може да се използва анонимно на избрани места по целия свят, без опасение от кражба.

Популярността на TRON в Китай и по света

Криптовалутата TRON е създадена, за да се избегне китайската цензура, защото благодарение на технологията си, никой не разполага с информация за транзакциите на собственика. Това означава пълна анонимност и защита от конфискация и блокиране на средствата. Точно тези качества гарантират популярността на криптовалутата в Китай и в цяла Азия. Това обаче не е всичко.

Криптовалутата TRON е била забелязана също и от международни корпорации и предприемачи. Това се дължи на възможността за извършване на бързи и анонимни плащания. В резултат на това TRON се превърна в отлична инвестиция с международен характер.

Успех на криптоборсата!

През 2018 година, TRON официално дебютира на криптоборсата, превръщайки се в инвестиция за международни корпорации, частни борсови агенти и инвеститори. И този път електронната валута имаше успех.

В рамките на по-малко от шест месеца след дебюта на криптовалутата, „CoinMarketCap“ обяви TRON за една от десетте най-продавани криптовалути. Въпросната криптовалута успя да набере капитал от 6 млрд. долара за по-нататъшно развитие и инвестиции.

Благодарение на огромния си успех на криптоборсата, TRON се радва на растящ интерес от страна на търговците, които забелязаха потенциала за инвестиция в тази криптовалута.

voucher tron recensioni

Buono TRON